Bezig met laden
Onze visie

Een zo goed en normaal mogelijk leven leiden

Lees verder

Onze visie


De beste zorg en een goed leven voor onze cliënten. Dat willen we. Kwaliteit van leven staat bij ons voorop. Daarvoor bieden we deskundige zorg en ondersteuning.

’Een zo goed en normaal mogelijk leven leiden, waarin je je kunt blijven ontwikkelen’ 

We willen dat onze cliënten een gewoon, goed leven hebben waarin ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Voor ons betekent dit dat:

• Cliënten kunnen meepraten en meebeslissen over de zorg en ondersteuning. Wij vinden het belangrijk dat cliënten de regie kunnen voeren over hun eigen leven. Door cliënten te laten meepraten en beslissen sluit de zorg beter aan bij wat de cliënt wil. Dit komt de kwaliteit van bestaan ten goede. Wanneer de cliënt niet in staat is om deze regie te voeren, zullen wij de verwanten vragen deze rol over te nemen. 

• Cliënten de beste zorg en ondersteuning ontvangen met de samenleving dichtbij. Met aandacht voor een gezonde leefstijl en met waardevolle activiteiten.

Samenwerken

In de meest ideale situatie krijgen mensen met een beperking ondersteuning dichtbij huis. Talant werkt daarom aan een zorgaanbod in dorpen en wijken. Daarbij zoekt Talant vaak de samenwerking met andere organisaties.

Meriant delen.